Pehea e hoʻoponopono ai i ka Jack Floor

1. Pehea e hooponopono ai i ka papahelejackhiki ole ke hapaiia?

ʻEkolu mau ʻano mālama no ka jack ʻaʻa ʻaʻole hiki ke hāpai ʻia i luna: ʻo ka nānā ʻana inā ua paʻa loa ka pahu hoʻokahe aila;ʻo ka mea ʻē aʻe e hoʻopaʻa i ka ʻauʻau ʻaila a laila e hoʻokuʻu iā ia no ka hapalua o ka huli ʻana, a e hoʻokuʻu ʻia ka ea i ka paʻi nui;ʻo ke kolu ke komo ka lepo i ka ʻōnaehana hydraulic a i ʻole kahydraulicka aila i loko o ka cylinder He liʻiliʻi loa, ʻaʻole hiki ke wehe i ka puka ʻaila o ka ʻaila ʻaila, hoʻololi i ka ʻaila hydraulic a hoʻopiha hou i ka ʻaila hydraulic, a hoʻopaʻa i ka pahu ʻaila.

jack1

2T palaka papahele

ʻO ka lua, pehea e hoʻohana ai i ka jack horizontal?

1. ʻO ka mea mua, inā paha e hoʻoponopono ana i ke kaʻa a hāpai i nā mea koʻikoʻi ʻē aʻe, e ʻike pono e ʻimi i ka wahi kuhikuhi.ʻAʻole hiki ke hoʻohana ʻia kahi wahi palupalu loa ma ke ʻano he wahi kākoʻo, no laila e maʻalahi ke wāwahi i ka mea.

2. Ma hope o ka hoʻoholo ʻana i ke kiko kākoʻo, pono e hoʻokomo ʻia ke koʻokoʻo kaomi i loko o ka pahu i mua o ka jack, i mea e hoʻopili ai i ke kaomi i ka jack, a laila e piʻi aʻe ka ʻaoʻao o ka jack.

3. Ma hope o ka hoʻokomo ʻana i ke koʻokoʻo kaomi i loko o ka pahu a me ka hōʻoia ʻana i ka paʻa o ka hoʻokomo ʻana, hiki iā ʻoe ke kaomi i ke koʻokoʻo i lalo mau, i ala mālie ka hopena o ka jack ma o ka hana hydraulic a hiki i ka hoʻokuʻu ʻia ʻana o ke kaumaha i kahi kiʻekiʻe kūpono.Hiki ke hooki i ke kaomi.

jack2

2T palaka papahele

4. I kēia manawa, e hoʻomaha ʻia ka mea kaumaha, a hiki ke hoʻoponopono a nānā ʻia paha ka mea.I loko o ka manawa, mai hoʻopili i kajack.Ma hope o ka pau ʻana o ka hoʻoponopono ʻana, pono ʻoe e hoʻomaha i ke kaomi o ka jack a laila hoʻihoʻi mālie i ka mea kaumaha i kona kūlana mua.Pehea e hoʻomaha ai i ke kaumaha??ʻOkoʻa nā ʻano hana hoʻoluhi puʻupuʻu i ka hapa nui o lākou, a hiki ke hoʻokuʻu ʻia ka jack a hoʻihoʻi ʻia ma ka hoʻohuli ʻana i ka ʻaoʻao ʻākau.

5. Ma hope o ka hoʻihoʻi ʻia ʻana o ke kaomi ʻana, e huki mālie i ka jack mai lalo o ka mea kaumaha, a laila e huki i ke koʻokoʻo kaomi, e hoʻonohonoho i nā mea pono a pau a hoʻihoʻi iā lākou i loko o ka pahu pahu kumu no ka hoʻohana hou ʻana, mai nalowale kekahi lakou..


Ka manawa hoʻouna: Mar-03-2022